Terug naar overzicht

Onze deuren

Standaard stalen deuren

Uiteraard zijn ook standaard stalen deuren een deel van ons assortiment. Tenslotte valt ruim 50% van wat wij maken in deze categorie. Wat we bedoelen met standaard is eigenlijk ‘normale’ stalen deuren, zonder b.v. een brandwerend of explosiewerend karakter. Het maken van onze deuren is maatwerk, alle ontwerpen zijn bespreekbaar. Standaard deuren kunnen dus b.v. geïsoleerd of ongeïsoleerd worden geproduceerd.

Type deuren
De standaard deuren zijn o.a. leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Als enkele of als dubbele deur
  • 1-zijdig of 2-zijdig beplaat
  • Met of zonder kijkraam of gedeelde beglazing
  • Zonder metalen beplating, maar voorzien van volledige beglazing naar keuze
  • In staal en in geborsteld of geslepen roestvaststaal
  • Met of zonder vast of demontabel bovenpaneel
  • Als dubbele deur met ongelijke deurvleugels
  • met standaard beslag of met anti-paniekbeslag
  • Met een vast zijpaneel en/of vast bovenpaneel
  • Met of zonder verluchtingsrooster(s)

Gebruikt materiaal
Voor het maken van de deuren gebruiken we profielen van het merk Forster. Deze Zwitserse fabrikant heeft een uitgebreid gamma aan profielen en legt ons daarom nauwelijks beperkingen op met betrekking tot strakheid, vormvastheid en wind- en waterdichte aansluitingen.De profielen zijn leverbaar in staal alsook in roestvaststaal. De vervaardigde kaders kunnen aan twee zijden worden voorzien van een strakke stalen of RVS beplating. De binnenzijde wordt veelal voorzien van een isolatievulling van steenwol.

Forster heeft tevens de zogenaamde Unico-profielen in het programma. Dit is een profiel met een thermische onderbreking. Hierdoor wordt de thermische brug vermeden en nemen de profielen aan beide zijden van het glas de temperatuur van de omgeving aan. Ook de condensaanslag op het glas wordt hierdoor voorkomen.

De unieke manier waarop wij de beplating op de kaders bevestigen, voorkomt het binnendringen van vocht tussen de beplating. Tevens zorgt dit voor een bijzonder strakke afwerking.

Conservering
Indien u de deuren wilt voorzien van conservering, dan adviseren wij een poedercoatsysteem. Dit kan van 1-laags tot zelfs 3-laags. Elke RAL kleur of speciale kleur is mogelijk.

Offerte aanvragen
Standaard-stalen-deuren-DP-Industrial-Door

Maatwerk

Vakmanschap en oog voor detail van begin tot eind

Wij vinden dat onze klanten dat moeten krijgen wat ze voor ogen hebben en liefst nog net iets beter. Die uitdaging gaan we graag aan!

Neem contact met ons op