Terug naar overzicht

Onze deuren

Inbraakwerende stalen deuren

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het afsluiten van het bedrijf of gebouw voor ongenode gasten. Verzekeringsmaatschappijen en gebouweigenaren eisen steeds meer op het gebied van inbraakwerendheid bij industriële deuren. Wij hebben diverse inbraakwerende deuren waarbij de functionele en esthetische eigenschappen worden behouden en toch een optimale inbraakwerendheid wordt gewaarborgd.

Wij bieden deuren aan tot weerstandsklasse III. Dit betekent dat de deuren beschermd zijn tegen een inbreker met eenvoudig gereedschap of tegen een inbreker met gereedschap zoals een breekijzer. Deze deuren zijn o.a. leverbaar met een anti-panieksluiting waardoor deze als vluchtdeur kunnen worden gebruikt. maar eveneens inbraakwerend zijn.

Inbraakwerende deuren zijn de perfecte oplossing voor gebouwen waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt.

Gebruikt materiaal
De deuren zijn gemaakt uit een Forster profielserie en voldoen aan de gestelde normen door een uitgebreide test bij Forster.
Inbraakwerend volgens weerstandsklasse II en weerstandsklasse III (EN 1627/NEN 5096)
In combinatie met een anti-panieksluiting de deuren ook aan de vluchtwegfunctie (EN 179 / EN 1125)

Offerte aanvragen
Inbraakwerende-deur-DP-Doors

Maatwerk

Vakmanschap en oog voor detail van begin tot eind

Wij vinden dat onze klanten dat moeten krijgen wat ze voor ogen hebben en liefst nog net iets beter. Die uitdaging gaan we graag aan!

Neem contact met ons op